Rannat

Playa de Calahonda

Calahonda Beachille pääseminen on helppoa; seuraa vain N-340-tietä ja käänny Calahondan liittymästä. Tämä kaunis ranta, joka sijaitsee Marbellan ja Mijas Costan välissä, on paikallisten suosikki. Siinä on kultahiekka ja kirkkaat vedet, joten se sopii täydellisesti ikimuistoiseen perheen rantapäivään. Lisäksi löydät käteviä tiloja, kuten suihkut, roskakorit, rantatuolien vuokrauksen ja ensiapupalvelut. Nauti vaivattomasta rantakokemuksesta.

Playa de la Lucera

Rauhallinen ranta vain 5 minuutin päässä La Cala de Mijasista, ihanteellinen niille, jotka etsivät rauhallista pakopaikkaa autenttisen chiringuto-ruoan parissa.

Playa El Bombo/Cabo Rocoso

Pääset tälle rannalle Cala de Mijasin liittymästä. Se on puhdas, tumma hiekkaranta, joka on ihanteellinen sukeltamiseen. Lähistöltä löytyy roskakorit, vuokrattavia rantatuoleja, helppo pääsy moottoritielle, vesiurheilua ja rantachiringuto-baareja.

Playa de la Butibamba

Tämä tunnetaan myös nimellä Butiplaya ja joskus Torrevieja Beach, tämä on turvallinen ranta ja se sijaitsee puoliksi kaupunkialueella, jossa on yleensä lomailijoita tai asukkaita ympäri vuoden. Kaikkialla rannalla on suihkut sekä yleiset wc:t ja pukutilat. Rannalle on esteetön pääsy liikuntarajoitteisille ja rannalle on varattu pysäköintialue. Vuokrattavissa on tavanomaisia ​​rantasänkyjä ja aurinkovarjoja sekä paljon hauskoja vesiurheilulajeja vaatimattomasta polkuveneestä jännittäviin meriaktiviteetteihin.

Playa La Cala de Mijas

Löydä Cala de Mijasin sydämessä kuuluisa ranta, jossa on puhdas, kirkas vesi – täydellinen paikka rentoutumiseen ja auringonottoon. Se on paikallisten kalastajien ja turistien suosiossa, ja se tarjoaa rantatuoleja, palveluita vammaisille ja julkisia suihkuja.

Playa El Chaparral Beach

Playa del Chaparral

La Cala de Mijasin itäpuolella on niemi, ja pieni kiviranta on Las Doradas. Seuraava poukama Urb Playa Marinaa vastapäätä on Playa del Chaparral. Se on rauhallinen ranta, jossa voit snorklata. Hieman kauempana itään kohtaat Playa Nudista de Playa Marinan.

Playa Naturista de PlayaMarina

Mijasin kaupungintalo valitsi tämän rannan Playa del Chaparralista Playa Naturistaksi (nudistirannaksi). Suuri sininen kyltti tien varrella kertoo rannan luonteesta. Sen nimi on nyt Playa Naturista de PlayaMarina.

El Charcón / Playa de la Campana

Tämä hiljainen 940 metrin rantaviiva on vain El Farosta itään. Voit vuokrata rantasängyn nauttiaksesi rauhallisesta auringonkolkasta. Tämä on hiekkaranta ja se on etelään päin.

Playa Los Tajos

Tämä ranta, joka sijaitsee kallioiden keskellä luonnonkauniissa Cala de Mijasin maisemassa, tarjoaa upean luonnon taustan. Se pysyy koskemattomana kesäsiivouspalveluilla ja tarjoaa mukavuuksia, kuten lepotuoleja, suihkuja ja roskakorit.

Playa Faro de Calaburras

Calaburra-pisteessä Playa Faro de Calaburrasilla on kaksi jyrkkää kallioaluetta ja yli 1000 metriä pitkä hiekkaranta. Tämä ranta on suosittu vedenalaisten uinnin harrastajien keskuudessa. Siellä on rantabaari ja vuokrattavia aurinkotuoleja. Tämä on myös rannasta kalastavien ihmisten suosikkiranta, ja siellä voi usein nähdä pitkiä vavoja pystytettyinä myöhään yöhön.

Playa Peñón del Cura/Playa Mare Nostrum

Tämä on karu, kivinen osa rannikkoa ja johtaa El Faron rannalle lännessä. Se on 195 metriä pitkä, ja se on erittäin suosittu alue sukeltajille ja vedenalaiseen uimiseen. Olosuhteet ovat erinomaiset tämän tyyppiselle urheilulle, mutta on aina suositeltavaa noudattaa turvatoimia, käyttää oikeita välineitä eikä koskaan uida yksin.

Playa El Ejido/Playa del Castillo

Castillo Beach Fuengirolassa, lähellä Sohailin linnaa, tarjoaa rauhalliset vedet ja hienoa tummaa hiekkaa. Se on kohtalaisen täynnä ja tarjoaa rantatuoleja, suihkuja ja Costa del Solin sairaalan läheisyyden. Löydät ravintoloita ja rantabaareja, joista saa ruokaa ja juomaa.

Playa Para Perros

Nämä koiraystävälliset alueet tarjoavat nelijalkaisille ystävillemme hiekkaleikkipaikan, jossa he voivat seurustella, leikkiä ja juosta vapaasti. Jätteenkäsittelyasemien ja vastuullisten lemmikkieläinten omistajien ansiosta koirarannat luovat rakkaita muistoja sekä ihmisille että heidän uskollisille kumppaneilleen kauniissa merenrantataustassa.

Playa de Santa Amalia

Lähellä Castillo Beachiä löydät Santa Amalia Beachin, 1 kilometrin pituisen kaupunkirannan, joka tunnetaan perheystävällisestä tunnelmastaan. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset: ravintolat, rantabaarit, pysäköintialueet, esteettömät sisäänkäynnit, suihkut sekä lepotuoleja, aurinkotuoleja ja -varjoja.

Playa de Fuengirola

Luonnonkauniilla Costa del Solilla sijaitseva Fuengirola tarjoaa yhteensä 8 kilometriä rantaviivaa upeine rannoineen. Rannalla olevat Chiringuitot tarjoilevat paikallista ruokaa rytmikkäiden valtameren aaltojen keskellä. Hyvin hoidettuja tiloja ovat suihkut, wc:t ja aurinkotuolien vuokraus. Perheillä on omat leikkipaikat, ja seikkailunhaluisille on tarjolla vesiurheilua.

Playa de San Francisco

Playa de San Francisco on lyhyempi osa (hieman yli 300 metriä) rantaa. Siinä on kaikki mukavuudet, joita voit odottaa keskeiseltä ranta-alueelta. Kuten muillakin Fuengirolan rannoilla, kesäkuukausina se voi olla hyvin tungosta, kun taas muina vuodenaikoina se voi olla täydellinen paikka rauhalliselle päivälle rannalla tai kävelylle rantaa pitkin. Se on hyvin lähellä baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Playa Los Boliches

Playa Los Boliches on viehättävä ranta, jossa on upeat maisemat ja vilkas tunnelma, joka tarjoaa sekä rentoutumis- että viihdevaihtoehtoja kaikille. Etsitpä sitten rauhallista päivää rannalla tai aktiivista päivää täynnä vesiurheilua ja ruokailua, tällä rannalla on jokaiselle jotakin.

Playa Las Gaviotas

Tämä piilotettu helmiranta tarjoaa rauhallisen, turmeltumattoman kauneuden, rauhallisen pakopaikan, jossa on pehmeä kultahiekka ja kristallinkirkas Välimeren vesi.

Playa de Torreblanca

Torreblanca – Los Olimpos Beach, joka sijaitsee Benalmádenan ja Fuengirolan välissä, on täydellinen perheille. Se ulottuu yli 1 200 metriin, ja siinä on laatumatkailun Q. Rauhallisia vesiä ja hieman kultaista hiekkaa täydentävät monipuoliset palvelut, mukaan lukien esteetön sisäänkäynti, pysäköinti, ravintolat, suihkut, rantatuolit ja sateenvarjovuokraus sekä vesiurheiluvälineet. Kätevästi Torreblancan rautatieasema on vain muutaman metrin päässä.

Playa de Carvajal

Playa Carvajal on perheystävällinen, tilava ranta, jossa on 1,2 kilometriä kultaista hiekkaa ja joka on ihanteellinen auringonottoon ja rantapeleihin. Chiringuitos tarjoaa virvokkeita ja mereneläviä. Hyvin hoidettu kävelykatu sopii erinomaisesti kävelyyn, ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, mukaan lukien läheinen Carvajalin rautatieasema, joten se on kätevä valinta auringon ja meren ystäville Fuengirolassa.