Reklammöjligheter

Upplev den blomstrande turistscenen i Fuengirola- och Mijas-regionerna med Välkommen till Fuengirola & Mijas, den ledande destinationswebbplatsen för resenärer. Oavsett om du driver ett lokalt företag eller tillhandahåller tjänster till besökare, är vår plattform den bästa resursen för dem som planerar ett besök.

Dra nytta av våra prisvärda annonseringsalternativ, från bara 35,00 € per år, och få exponering för vår omfattande och mångsidiga besöksbas. Visa upp ditt företag, dina produkter eller tjänster för ett brett utbud av potentiella kunder som litar på vår webbplats för reseinformation och rekommendationer.

Vår webbplats är tillägnad att visa upp Fuengirolas, Mijas och de omgivande samhällenas underverk, med syfte att positionera dem som exceptionella destinationer för besökare som vill utforska, bo, shoppa, äta, dricka, ge sig ut på äventyr och till och med knyta ihop säcken!

Även om vårt primära fokus ligger på Fuengirola, Mijas och deras närområden, riktar vi en varm inbjudan till företag från den större regionen att ansluta sig till oss. Vi tror på att främja en samarbetsvillig och inkluderande gemenskap, och vi skulle vara glada över att ha ditt företag representerat på vår plattform.

Vi är övertygade om att det är viktigt att erbjuda ett varierat utbud av boende, matställen, butiker och aktiviteter för att visa upp det överflöd av attraktioner som finns i Fuengirola- och Mijas-regionerna. Genom att lyfta fram det breda utbudet av alternativ för potentiella semesterfirare och besökare, strävar vi efter att visa den otroliga variationen och attraktionskraften i våra samhällen.

Vårt mål är att inspirera besökare att välja våra regioner som sin ultimata semester- eller resmål genom att illustrera de många upplevelser och möjligheter de kan njuta av. Med ett rikt utbud av boende, allt från mysiga B&B till lyxiga hotell, och ett imponerande utbud av matställen, butiker och attraktioner, strävar vi efter att fånga intresset och fantasin hos potentiella resenärer.

Genom att presentera det omfattande utbudet inom våra samhällen hoppas vi kunna locka besökare att förlänga sin vistelse och utforska allt våra regioner har att erbjuda. Dessutom, genom att visa upp bredden av upplevelser och attraktioner, strävar vi efter att uppmuntra besökare att investera mer i sin tid här, vilket leder till ett större ekonomiskt bidrag till våra lokala samhällen.

Låt oss tillsammans fira skönheten och rikedomen i hela denna region och ge besökarna en omfattande och oförglömlig upplevelse. Gå med oss ​​för att marknadsföra Fuengirolas, Mijas och andras underverk!

GRUNDLISTNINGAR

Vår grundläggande lista, som visas i följande exempel, erbjuder dig följande funktioner:
35 årligen
 • En beskrivning på 25 ord av ditt företag
 • En bild
 • En länk till din hemsida, Facebook eller bokningssida
 • En länk till din Tripadvisor-sida (om tillämpligt)
 • Klicka för att ringa och mejla funktionalitet med din telefon och e-postadress
 • Tjänsteikoner som representerar ditt företags erbjudanden
 • En länk till din plats på Google Maps

UTVALGAD LISTER

Vår förbättrade utvalda lista ger dig en fängslande helskärmssida på vår webbplats som inkluderar:
65 årligen
 • 300 ord för att effektivt beskriva ditt företag
 • Upp till 10 bilder med en angiven huvudbild på din sida
 • Utvalda listor visas tydligt i en dedikerad "Utvald"-del av webbplatsen
 • Obegränsade externa länkar till din webbplats och sociala medier
 • Din grundläggande annons, som är gratis för utvalda annonser, är upphöjd mot toppen av sektionen med en "Utvald"-etikett
 • Möjligheten att lägga till specialerbjudanden, utlösa en "Specialerbjudande"-etikett på din grundläggande annons för att öka dess synlighet
 • Din sida tilldelas en unik URL (webbplatsadress) som du kan använda för att marknadsföra ditt företag om du inte redan har en webbplats
 • Du får två utsedda Facebook/Instagram-inlägg per månad på våra sociala medier för att ytterligare marknadsföra ditt företag.
Populär

Ytterligare kampanjalternativ

60,00 €
per månad

Hemsida Höjdpunkter

Utöver våra listor erbjuder vi möjligheten att visa ditt företag exklusivt på hemsidan som den enda bilden som representerar din sektor. Vi har ett begränsat antal av fem höjdpunkter på hemsidan tillgängliga för detta ändamål.

Din vistelse

Välj mellan traditionella herrgårdar, strandhotell, lyxvillor eller mysiga B&B – vad som än passar dina önskemål.

ALL INCLUSIVE HOTELL LÄGENHETER HUS VILLOR B&B CAMPING & GLAMPING APARTHOTELS

Din valda bild kommer att visas under en ömsesidigt överenskommen månatlig varaktighet, med en månadskostnad på endast €60.

(Alla priser är exklusive IVA)

Avsnittsrubriker

Dessutom erbjuder vi dig valet att framträdande presentera ditt företag som en av tre lead-bilder i motsvarande avsnitt på vår webbplats, till exempel “Kaféer.” Denna utmärkta position gör att ditt företag kan sticka ut i din bransch.

Bilden kommer att innehålla en bildtext med ditt företagsnamn, och taggen kommer att länkas direkt till din utvalda annons på vår webbplats.

40,00 €
per månad

Din valda bild kommer att visas under en ömsesidigt överenskommen månadstid, med en månadskostnad på endast 40 €.

(Alla priser är exklusive IVA)

Annonsera vad som händer eller ditt evenemang

Marknadsför ditt evenemang eller visa upp vad som händer på din anläggning för så lite som 5 €.
Kontakta oss gärna för att upptäcka mer information. (Alla priser är exklusive IVA)

Stödja välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer

0,00 €

VI ÄR ÅTAGANDE ATT GÖRA A POSITIV PÅVERKAN

Om din organisation är en registrerad lokal välgörenhetsorganisation eller ideell, tillhandahåller vi Utvalda listor utan kostnad för dig.

Dessutom, om du är värd för ett lokalt evenemang eller en aktivitet kan du fritt visa upp det i avsnittet Vad händer och evenemang. Ditt deltagande i dessa erbjudanden är helt kostnadsfritt.

Create my advert

Please complete all required fields relevant to your business.