Välkommen till Fuengirola och Mijas

Välkommen till vår oberoende plattform, dedikerad till att visa upp skönheten i Fuengirola och Mijas, tillsammans med deras omgivande områden La Cala de Mijas & Calahonda. Vi strävar efter att marknadsföra dessa ikoniska destinationer som exceptionella platser att besöka, bo, shoppa, äta, dricka och utforska. 

Oavsett om du vill ha mysiga bed and breakfasts, lyxhotell, unika jurtor, snygga lägenheter eller rymliga villor så har vi ett brett utbud av alternativ för singlar, par och familjer.

Fördjupa dig i en värld av shoppingläckerheter, från lokalt hantverk till nödvändiga semesterförnödenheter, moderiktiga kläder till värdefulla antikviteter. Vandra bland de charmiga gatorna och gränderna, eller handla bekvämt online med våra lokala konstnärer och hantverkare.

Skäm bort dig med den finaste färska fisken, njut av läckra tapas på de mest utsökta barerna och prova exceptionella viner på vinbarer. Från livliga pubar till mysiga kafébarer och hisnande Chiringuitos, det finns något för alla smaker.

Oavsett om du längtar efter lata dagar på solkyssta stränder, utforskar lokala attraktioner, beundrar fantastiska kustvyer eller ägnar dig åt spännande äventyrssporter, finns det otaliga aktiviteter att välja mellan under ditt besök.

Det finns oändliga möjligheter till barnaktiviteter i Fuengirola och Mijas! Skräddarsydda för alla åldrar garanterar alternativen en perfekt blandning av nöje och lärande. Din familjs äventyr börjar här – utforska, lek och skapa bestående minnen.

Planerar du en speciell dag? Vår sida erbjuder en omfattande resurs för allt du behöver, från duktiga fotografer till skickliga florister, från licensierade platser till idylliska smekmånadsställen.

Håll dig uppdaterad med lokala festligheter, livemusik, sportevenemang och mer. Vår regelbundet uppdaterade sektion ger ett brett utbud av evenemang som händer i området. Du kan till och med ladda ner vår kalender för att hålla kontakten med de senaste händelserna.