Tervetuloa Fuengirolaan ja Mijasiin

Tervetuloa itsenäiselle alustallemme, joka on omistettu esittelemään Fuengirolan ja Mijasin kauneutta sekä niitä ympäröiviä La Cala de Mijasin ja Calahondan alueita. Pyrimme mainostamaan näitä ikonisia kohteita poikkeuksellisina vierailu-, yöpymis-, ostos-, ruokailu-, juoma- ja tutkimuskohteina. 

Halusitpa sitten viihtyisiä bed and breakfasteja, luksushotelleja, ainutlaatuisia jurtoja, tyylikkäitä huoneistoja tai tilavia huviloita, meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja sinkkuille, pariskunnille ja perheille.

Uppoudu ostosherkkujen maailmaan paikallisista käsitöistä tärkeimpiin lomatarvikkeisiin, muodikkaista vaatteista arvokkaisiin antiikkiesineisiin. Kulje viehättäviä katuja ja kujia tai osta kätevästi verkossa paikallisten taiteilijoiden ja käsityöläisten kanssa.

Nauti hienoimmasta tuoreesta kalasta, maistele herkullisia tapaksia hienoimmissa baareissa ja maistele poikkeuksellisia viinejä viinibaareissa. Elävistä pubeista viihtyisiin kahvilabaareihin ja henkeäsalpaaviin Chiringuitoihin löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Halusitpa sitten viettää laiskoja päiviä auringonpaisteilla rannoilla, tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, ihailla upeita rannikkomaisemia tai harrastaa jännittäviä seikkailuurheilulajeja, vierailusi aikana voit valita lukemattomista aktiviteeteista.

Fuengirolassa ja Mijasissa on loputtomasti mahdollisuuksia lasten toimintaan! Kaiken ikäisille räätälöidyt vaihtoehdot takaavat täydellisen sekoituksen hauskaa ja oppimista. Perheesi seikkailu alkaa tästä tutkia, leikkiä ja luoda kestäviä muistoja.

Suunnitteletko erityistä päivää? Sivustomme tarjoaa kattavan resurssin kaikelle mitä tarvitset lahjakkaista valokuvaajista taitaviin kukkakauppoihin, lisensoiduista paikoista idyllisiin häämatkakohteisiin.

Pysy ajan tasalla paikallisista juhlista, elävästä musiikista, urheilutapahtumista ja muusta. Säännöllisesti päivitettävä osiomme tarjoaa monipuolisen valikoiman alueella tapahtuvia tapahtumia. Voit jopa ladata kalenterimme pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista.