Mainosmahdollisuudet

Koe Fuengirolan ja Mijasin alueiden kukoistava matkailumaailma Tervetuloa Fuengirola & Mijasiin, joka on matkailijoiden johtava kohdesivusto. Onko sinulla paikallinen yritys tai tarjoat palveluita vierailijoille, alustamme on resurssi niille, jotka suunnittelevat vierailua.

Hyödynnä edullisia mainosvaihtoehtojamme, alkaen vain 35,00 € vuodessa, ja tutustu laajaan ja monipuoliseen kävijäkuntaamme. Esittele yritystäsi, tuotteitasi tai palveluitasi laajalle joukolle potentiaalisia asiakkaita, jotka luottavat verkkosivustoltamme saadakseen matkatietoja ja suosituksia.

Verkkosivustomme on omistettu esittelemään Fuengirolan, Mijasin ja sitä ympäröivien yhteisöjen ihmeitä. Tavoitteena on asettaa ne poikkeuksellisiksi kohteiksi vierailijoille, jotka haluavat tutkia, yöpyä, tehdä ostoksia, ruokailla, juoda, lähteä seikkailuihin ja jopa solmia!

Vaikka painopisteemme on ensisijaisesti Fuengirola, Mijas ja niiden lähialueet, lähetämme lämpimän kutsun laajemman alueen yrityksille liittyä joukkoomme. Uskomme yhteistyökykyisen ja osallistavan yhteisön edistämiseen, ja olisimme iloisia, jos yrityksesi olisi edustettuna alustallamme.

Uskomme vahvasti, että monipuolisen majoitusvalikoiman, ravintoloiden, kauppojen ja aktiviteettien tarjoaminen on välttämätöntä Fuengirolan ja Mijasin alueiden nähtävyyksien runsauden esittelyssä. Korostamalla laajaa valikoimaa vaihtoehtoja potentiaalisille lomailijoille ja vierailijoille pyrimme osoittamaan yhteisöjemme uskomattoman monipuolisuuden ja houkuttelevuuden.

Tavoitteemme on innostaa vierailijoita valitsemaan alueemme lopulliseksi loma- tai matkakohtekseen havainnollistamalla monia kokemuksia ja mahdollisuuksia, joista he voivat nauttia. Meillä on runsas valikoima majoitusvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat viihtyisistä B&B:istä ylellisiin hotelleihin sekä vaikuttava valikoima ruokailumahdollisuuksia, kauppoja ja nähtävyyksiä, joten pyrimme herättämään mahdollisten matkailijoiden kiinnostuksen ja mielikuvituksen.

Esittelemällä laajan tarjontamme yhteisöissämme toivomme houkuttelevamme vierailijat jatkamaan oleskeluaan ja tutustumaan kaikkeen, mitä alueillamme on tarjota. Lisäksi esittelemällä monenlaisia ​​kokemuksia ja nähtävyyksiä pyrimme kannustamaan vierailijoita investoimaan enemmän aikaansa täällä, mikä lisää taloudellista panosta paikallisille yhteisöillemme.

Juhlitaan yhdessä koko alueen kauneutta ja rikkautta tarjoten vierailijoille kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman kokemuksen. Liity kanssamme Fuengirolan, Mijasin ja muiden ihmeiden edistämiseen!

PERUSLISTAT

Seuraavassa esimerkissä näkyvä perusluettelomme tarjoaa sinulle seuraavat ominaisuudet:
35 vuosittain
 • 25 sanan kuvaus yrityksestäsi
 • Yksi kuva
 • Linkki verkkosivustollesi, Facebookiin tai varaussivullesi
 • Linkki Trip Advisor -sivullesi (jos sellainen on)
 • Click-to-call- ja sähköpostitoiminto puhelimellasi ja sähköpostiosoitteellasi
 • Palvelukuvakkeet, jotka edustavat yrityksesi tarjontaa
 • Linkki sijaintiisi Google Mapsissa

ESITTELYT

Parannettu Suositeltu listaus tarjoaa sinulle houkuttelevan koko näytön sivun verkkosivustollamme, joka sisältää:
65 vuosittain
 • 300 sanaa kuvaamaan yritystäsi tehokkaasti
 • Jopa 10 kuvaa, joissa on määritetty otsikkokuva sivullasi
 • Suositellut luettelot näkyvät näkyvästi sivuston erityisessä "Suositellut"-osiossa
 • Rajoittamaton ulkoinen linkki verkkosivustollesi ja sosiaalisen median sivuille
 • Perustietosi, joka on maksuton Suositellut listaukset, on korotettu osion yläreunaan Suositeltu-tunnisteella
 • Mahdollisuus lisätä erikoistarjouksia, jotka laukaisevat "Erikoistarjous"-merkinnän perustietoihisi, mikä lisää niiden näkyvyyttä
 • Sivullesi on määritetty yksilöllinen URL-osoite (verkkosivuston osoite), jonka avulla voit mainostaa yritystäsi, jos sinulla ei vielä ole verkkosivustoa
 • Saat kaksi nimettyä Facebook/Instagram-postausta kuukaudessa sosiaalisen median syötteissämme mainostaaksesi yritystäsi edelleen.
Suosittu

Muita myynninedistämisvaihtoehtoja

60,00 €
kuukaudessa

Kotisivun kohokohdat

Tietojemme lisäksi tarjoamme mahdollisuuden esitellä yrityksesi yksinomaan etusivulla ainoana toimialaasi edustavana kuvana. Meillä on rajoitettu määrä viisi etusivun kohokohtaa tähän tarkoitukseen.

Oleskelunne

Valitse perinteisistä maalaismaisista fincaista, rantahotelleista, luksushuviloista tai viihtyisistä B&B:istä, mikä sopii toiveisiisi.

KAIKKI HOTELLIT ASUNTOTALOT VILLAS B&B TELTELY & GLAMPING APARTMENTS

Valitsemaasi kuvaa esitellään yhteisesti sovitun kuukausiajan, jonka kuukausihinta on vain 60 €.

(Kaikki hinnat eivät sisällä IVA:ta)

Osion otsikot

Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden esitellä yrityksesi näkyvästi yhtenä kolmesta pääkuvasta sivustomme vastaavassa osiossa, kuten “Kahvilat”. Tämän erinomaisen aseman ansiosta yrityksesi erottuu joukosta alallasi.

Kuvassa on kuvateksti, jossa on yrityksesi nimi, ja tunniste linkitetään suoraan sivustollamme oleviin suosituksiin.

40,00 €
kuukaudessa

Valitsemaasi kuvaa esitellään yhteisesti sovitun kuukausiajan, jonka kuukausihinta on vain 40 €.

(Kaikki hinnat eivät sisällä IVA:ta)

Mainosta tapahtumia tai tapahtumaasi

Mainosta tapahtumaasi tai esittele, mitä laitoksessasi tapahtuu, jopa 5 eurolla.
Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja. (Kaikki hinnat eivät sisällä IVA:ta)

Hyväntekeväisyysjärjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen tukeminen

0,00 €

OLEMME SITOUTUNUT TEKEMÄÄN A POSITIIVINEN VAIKUTUS

Jos organisaatiosi on rekisteröity paikallinen hyväntekeväisyysjärjestö tai voittoa tavoittelematon, tarjoamme sinulle Suositeltuja listauksia maksutta.

Lisäksi, jos järjestät paikallista tapahtumaa tai aktiviteettia, voit esitellä sitä vapaasti What’s On & Events -osiossa. Osallistumisesi näihin tarjouksiin on täysin ilmaista.

Create my advert

Please complete all required fields relevant to your business.