Strande

Playa de Calahonda

Det er nemt at komme til Calahonda Beach; bare følg N-340-vejen og tag Calahonda-afkørslens rundkørsel. Denne smukke strand, der ligger mellem Marbella og Mijas Costa, er en favorit blandt lokalbefolkningen. Det kan prale af gyldent sand og klart vand, hvilket gør det perfekt til en mindeværdig familiedag på stranden. Derudover finder du praktiske faciliteter som brusere, skraldespande, leje af strandstole og førstehjælpstjenester. Nyd en problemfri strandoplevelse.

Playa de la Lucera

En rolig strand kun 5 minutter fra La Cala de Mijas, ideel for dem, der søger en fredelig flugt med autentisk chiringuto-køkken.

Playa El Bombo/Cabo Rocoso

For at nå denne strand skal du tage Cala de Mijas-afkørslen i rundkørslen. Det er en ren, mørk sandstrand ideel til dykning. Du finder skraldespande, liggestole til leje, nem adgang til motorvejen, vandsport og strand-chiringuto-barer i nærheden.

Playa de la Butibamba

Også kendt som Butiplaya og nogle gange Torrevieja Beach, dette er en sikker strand og ligger i et semi-byområde, hvor der normalt er feriegæster eller beboere hele året rundt. Der er brusere langs hele stranden samt offentlige toiletter og omklædningsfaciliteter. Stranden er tilgængelig for handicappede, og der er et parkeringsområde reserveret til strandgæster. De sædvanlige strandsenge og parasoller kan lejes, samt masser af sjove vandsportsaktiviteter fra den ydmyge vandcykel til de mere spændende marineaktiviteter.

Playa La Cala de Mijas

I hjertet af Cala de Mijas kan du opdage en berømt strand med rent, klart vand – et perfekt sted til afslapning og solbadning. Den er populær blandt lokale fiskere og turister og tilbyder strandstole, faciliteter for handicappede og offentlige brusere.

Playa El Chaparral Beach

Playa del Chaparral

Øst for La Cala de Mijas ligger et næs, og den lille strand i klipperne er Las Doradas. Den næste bugt, overfor Urb Playa Marina, er Playa del Chaparral. Det er en stille strand, hvor du kan snorkle. Lidt længere mod øst støder du på Playa Nudista de Playa Marina.

Playa Naturista de PlayaMarina

Lige nede fra Playa del Chaparral blev denne strand valgt af Mijas Rådhus som deres Playa Naturista (Nudiststrand). Et stort blåt skilt ved vejen erklærer strandens natur. Det hedder nu Playa Naturista de PlayaMarina.

El Charcón/Playa de la Campana

Denne stille 940 meter lange strandstrækning ligger lige øst for El Faro. Du kan leje en strandseng for at nyde et roligt hjørne af solen. Dette er en sandstrand og er sydvendt.

Playa Los Tajos

Beliggende blandt klipper i det naturskønne Cala de Mijas-landskab kan denne strand prale af en fantastisk naturlig kulisse. Det forbliver uberørt med sommerrengøring og tilbyder faciliteter som liggestole, brusere og skraldespande.

Playa Faro De Calaburras

Ved Calaburra-punktet har Playa Faro de Calaburras to stejle klippesider og over 1.000 meter sandstrand. Denne strand er populær blandt undervandssvømningsentusiaster. Der er en strandbar og liggestole til leje. Dette er også en yndet strand for folk, der kan lide at fiske fra kysten, og man kan ofte se lange fiskestænger sat op til langt ud på natten.

Playa Peñón del Cura/Playa Mare Nostrum

Dette er en barsk, stenet del af kystlinjen og fører ind til El Faro-stranden mod vest. Det er 195 meter langt og er et meget populært område for dykkere og undervandssvømning. Forholdene er fremragende til denne type sport, men det er altid tilrådeligt at tage sikkerhedsforanstaltninger, bruge det korrekte apparat og aldrig svømme alene.

Playa El Ejido/Playa del Castillo

Castillo Strand i Fuengirola, nær Sohail Slot, kan prale af roligt vand og fint mørkt sand. Det er moderat overfyldt og tilbyder strandstole, brusere og nærhed til Costa del Sol Hospital. Du vil finde restauranter og strandbarer til mad og drikke.

Playa Para Perros

Disse hundevenlige områder tilbyder en sandet legeplads for vores firbenede venner til at socialisere, lege og løbe frit. Med affaldsstationer og ansvarlige kæledyrsejere skaber hundestrande elskede minder for både mennesker og deres loyale ledsagere, alt sammen mod en smuk kystbaggrund.

Playa de Santa Amalia

I nærheden af ​​Castillo Strand vil du opdage Santa Amalia Strand, en 1 kilometer lang bystrand kendt for sin familievenlige atmosfære. Det tilbyder alt hvad du behøver: restauranter, strandbarer, parkering, tilgængelige indgange, brusere og leje af liggestole, liggestole og parasoller.

Playa de Fuengirola

Fuengirola, på den naturskønne Costa del Sol, byder på en 8-kilometer kystlinje i alt med fantastiske strande. Chiringuitos langs kysten serverer lokale retter midt i rytmiske havbølger. Velholdte faciliteter omfatter brusere, toiletter og leje af liggestole. Familier har dedikerede legeområder, og vandsport er tilgængelig for de eventyrlystne.

Playa de San Francisco

Playa de San Francisco er en kortere del (godt 300 meter) af stranden. Det har alle de faciliteter, du kan forvente af et centralt strandområde. Som med de andre Fuengirola-strande kan det i sommermånederne være meget overfyldt, mens det på andre tidspunkter af året kan være det perfekte sted for en fredelig dag på stranden, eller en spadseretur langs kysten. Det er meget tæt på barer, restauranter og butikker.

Playa Los Boliches

Playa Los Boliches er en charmerende strand med en fantastisk natur og en livlig atmosfære, der tilbyder både afslapning og underholdning for alle. Uanset om du leder efter en fredelig dag på stranden eller en aktiv dag fyldt med vandsport og spisning, har denne strand noget for enhver smag.

Playa Las Gaviotas

Denne skjulte perlestrand tilbyder rolig, uspoleret skønhed, en fredfyldt flugt fra overfyldte steder med blødt gyldent sand og krystalklart middelhavsvand.

Playa de Torreblanca

Torreblanca – Los Olimpos Strand, beliggende mellem Benalmádena og Fuengirola, er perfekt for familier. Den strækker sig over 1.200 meter og kan prale af Q for Quality Tourism. Det rolige vand og det let gyldne sand suppleres af en række tjenester, herunder tilgængelige indgange, parkering, restauranter, brusere, leje af liggestole og parasoller samt vandsportsudstyr. Torreblanca togstation ligger bekvemt kun få meter væk.

Playa de Carvajal

Playa Carvajal er en familievenlig, rummelig strand med 1,2 kilometer gyldent sand, ideel til solbadning og strandspil. Chiringuitos tilbyder forfriskninger og skaldyr. Den velholdte promenade er fantastisk til gåture, og den er let tilgængelig via offentlig transport, herunder den nærliggende Carvajal-togstation, hvilket gør den til et bekvemt valg for sol- og havelskere i Fuengirola.